Jaarrond een tomatoblend met een constant smaakprofiel.

Het product

Onze tomatoblend is een puur product afkomstig van hoogwaardige teelt. De tomatoblend bevat geen kunstmatige toevoegingen en bestaat uitsluitend uit tomaten die volgens Nederlandse kwaliteitsstandaarden zijn geteeld. Deze standaarden zijn leidend in de internationale glastuinbouw. Nederlandse telers lopen voorop als het gaat om watermanagement, energiebesparing en het gebruik van biologische gewasbeschermingsmiddelen. In tegenstelling tot gangbare tomatenpulp, worden voor onze tomatoblend alleen verse smaaktomaten van hoge kwaliteit gebruikt. Deze smaaktomaten, bedoeld voor de consumentenmarkt, zijn afkomstig uit een gecontroleerde teeltomgeving. Doordat veel van de deelnemende teeltbedrijven werken met belichte teelt kunnen we jaarrond een tomatoblend aanbieden met een constant smaakprofiel.

Door onze regie op de keten zijn de tomaten compleet traceerbaar tot aan de deelnemende partijen. Zo is onze tomatoblend niet alleen een zeer smaakvol maar ook transparant product.

Onze garanties

 • Puur product
 • Duurzaam geproduceerd
 • Geen kunstmatige toevoegingen
 • Nederlandse kwaliteit tomaten
 • Traceerbaar tot aan deelnemende teeltbedrijven
 • Geen tomatenpulp maar een tomatoblend

Industrie

Voor industrieel gebruik is de Greenblend tomatoblend de ideale basis voor een breed scala aan toepassingen. Als basissaus van topkwaliteit vormt het de basis voor producten als pizza’s, pasta’s enzovoorts. Het product wordt aseptisch afgevuld en verpakt in drums. Omdat de productiefaciliteit gesitueerd is in het distributiecentrum van Greenpack kunnen de drums meteen gepelletiseerd worden, klaar voor vertrek naar de klant.

Foodservice

Onze tomatoblend onderscheidt zich ten opzichte van gangbare tomatenpulp op smaak en textuur, en is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in de horeca en foodservice. De blend heeft een uitzonderlijke smaak die zeer gewaardeerd wordt in de Foodservice industrie. Ons “bag-in-box” principe met aseptisch afgevulde zakken is ideaal voor gebruik in het out-of-home segment. Niet alleen schelen de aseptische zakken in opslagruimte, de techniek zorgt er ook voor dat de tomatoblend zijn versheid en natuurlijke rode kleur behoudt.

Op dit moment kunnen voor de industrie en foodservice de volgende verpakkingen worden geproduceerd:

 • Aseptisch afgevulde zak 2 × 10 kilogram* per doos
 • Aseptisch afgevulde zak 1 × 20 kilogram* per doos
 • Aseptisch afgevulde zak 215 kilogram* per drum
  (* aan verandering onderhevig)