Door innovatie en topkwaliteit is Greenblend
onderscheidend in de markt.

Productiefaciliteit

Greenblend beschikt over een hypermoderne productiefaciliteit die in staat is kwalitatief hoogwaardige producten en processen te bieden. De productie van de tomatoblend vindt plaats in Maasdijk, midden in het teeltgebied van het Westland. De faciliteit is gehuisvest bij Greenpack, één van West-Europa’s grootste verpakkingsbedrijven en distributiecentra voor groenten en fruit. Het verpakkingsproces binnen Greenpack beantwoordt aan alle denkbare eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Intern wordt een kwaliteitssysteem gehanteerd dat toonaangevend is in de AGF-sector.

De productiefaciliteit is in 2014 opgezet met de ambitie om de hoogste kwaliteit en hygiëne van het product te borgen. De faciliteit is uitgerust met installaties van wereldwijd opererende leveranciers die voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Het productieproces is onder andere opgebouwd uit een snij-installatie, verhittingsketels en koelinstallaties en een aseptische afvulmachine. Door middel van een zogenaamde “cleaning-in-place” installatie wordt het gehele productieproces automatisch en op een grondige wijze gereinigd. Hiermee voldoet de installatie aan de hoogste hygiënenormen.

De ideale locatie – dichtbij de bron - en beschikbare infrastructuur stellen ons in staat om de meest verse en smaakvolle tomaten te gebruiken in onze tomatoblend.