Een duurzame tomatoblend
geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Kwaliteit

Een continue en uitstekende kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaarden voor Greenblend. Voedselveiligheid en traceerbaarheid staan hierbij centraal. Daarom handhaaft Greenblend een streng voedselveiligheidsbeleid op basis van een zelfcontrolesysteem voor risicobeheersing volgens de HACCP-principes. Met dit systeem wordt de voedselveiligheid gegarandeerd in alle stappen van het proces.

Ook in de kas wordt er volgens de hoogste voedselveiligheidsnormen gewerkt. De tomaten worden volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaarden geteeld, geoogst en vervolgens binnen 24 uur getransporteerd naar de productielocatie. Eenmaal in de productielocatie van Greenblend komen de tomaten terecht in een volledig gesloten en gecontroleerd productieproces.

Traceability

We monitoren zowel het bewerkte als onbewerkte product over de gehele productieketen. Zo zijn de tomaten die gebruikt worden voor onze tomatoblend 100% herleidbaar tot aan de deelnemende teeltbedrijven. Door korte lijnen met de zaadbedrijven en telers kunnen we alleen de beste smaaktomaten selecteren voor onze tomatoblend.