Door innovatie en topkwaliteit is Greenblend
onderscheidend in de markt.

Over Greenblend

Greenblend is gespecialiseerd in de verwerking van vers geoogste tomaten tot een uitzonderlijke tomaten blend voor gebruik in de industrie en foodservice. Deze tomatoblend bevat geen kunstmatige toevoegingen en bestaat uitsluitend uit tomaten die volgens Nederlandse kwaliteitsstandaarden zijn geteeld. Greenblend is een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partijen in de agri-foodindustrie. Door middel van een innovatief productieproces en ingrediënten van topkwaliteit wil Greenblend zich onderscheiden in de markt van bewerkte tomaten en pulp.

De verkoopactiviteiten van onze tomatoblend vinden plaats bij telerscoöperatie Harvest House.

Harvest House

Harvest House is één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. De 69 vruchtgroentetelers van Harvest House hebben samen een totaal areaal van ruim 820 hectare aan verschillende soorten tomaten, paprika’s, komkommers, aubergines en courgettes. De Harvest House telers zijn vernieuwend en telen met lef. Door te investeren in innovaties en grote projecten, zoals de ontwikkeling van de tomatoblend en het inrichten van een hypermoderne productiefaciliteit, kunnen de telers gezamenlijk meer waarde toevoegen in de keten.

Ketenregie

Door intensieve samenwerkingen met diverse partijen streeft Harvest House naar regie op de complete vruchtgroenteketen: van zaadhuis, teelt, verpakken tot afzet. Door nu ook product te bewerken, begeven Harvest House en Greenblend zich op nieuw gebied binnen de gehele keten. Regie op de keten maakt het hen mogelijk om hun partners te adviseren op alle onderdelen en flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Met de productie van de tomatoblend zijn beide partijen in staat een topkwaliteit product aan te bieden dat aan alle kwaliteitseisen voldoet én volledig traceerbaar is binnen de keten.