De moderne foodstudio van Greenblend biedt verschillende kookfaciliteiten voor workshops en demonstraties.

Greenblend Foodstudio

De foodstudio is uitgerust met high-end apparatuur en keukengereedschappen voor een echte kookbelevenis. De studio is ruim opgezet met verschillende presentatiemogelijkheden waarbij gebruikt wordt gemaakt van de laatste audiovisuele technieken.
De foodstudio is een innovatief foodcentrum in het hart van de teelt. Dicht bij de bron en gevestigd in één van Europa’s grootste en meest geavanceerde verpakkings-en distributiecentra voor groenten en fruit.

Greenblend proeven en beleven

In de foodstudio kunnen klanten en een andere bezoekers beleven wat de mogelijkheden zijn van de Greenblend tomatoblend. Een professionele chef bereidt verschillende gerechten voor en laat op een inspirerende manier zien hoe veelzijdig de tomatoblend is. Uiteraard wordt er na afloop ook geproefd.

Kookworkshops

Onder begeleiding van een professionele chef kunnen bij de Greenblend foodstudio kookworkshops worden gevolgd. De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 18 personen en bieden een compleet programma inclusief welkomstdrankje en koffie of thee na afloop. Het menu bestaat uit vier gangen, maar uitzonderingen zijn mogelijk.
In overleg kan er een thema voor de kookworkshop worden afgesproken.

Professionele koks

Ook voor professionele koks biedt de foodstudio ruimte voor speciale projecten. De studio beschikt over een professionele keuken met onder andere een chefs kookeiland met 6 pitten, gasoven, Combi stoomoven, een 130 ltr kantel kookketel met roerwerk, een bakplaat en twee gespiegelde kookeilanden met ieder 10 pitten en gasoven. Voor professionele koks is de studio per dagdeel te huur.
Voor meer informatie en voorwaarden neem contact op via info@green-blend.nl.